Kina Poker [Regler]

Vad är KinaPoker?
Det är ett form av pokerspel som är riktigt roligt och det kan gå snabbt att vinna och förlora pengar. Oftast är det ”high-rollerns” och proffsen som spelar det.

Kända event?
Fanns ett sido-event under WSOP i slutet av 1990-talet eller början av 2000-talet.

Regler?
Du får 13 kort. Så ska du göra en 3 korts hand och två 5 korts händer. Men den översta ska vara sämst, den mellersta ska vara nästbäst och den understa ska vara bäst, så gäller att hitta bra kombinationer eftersom du får poäng för varje hand. Och om dina händer vinner mot alla händer Scoopar du potten vilket gör att du får dubbelt betalt.

Exempel
Man får alltså poäng vid varje hand eller är tvungen att betala vid varje hand. Som t.ex. om du spelar mot 3 pers. och din första hand är förlora mot alla så måste du ge alla 1€. (Du är alltså back €3). Vinner din andra hand mot två personer och förlorar mot en får du €1 var av dem du vinner och tvungen att ge €1 till den som förlorar. Det vill säga nu är du (back €2 totalt). Din sista hand vinner mot alla då får du €3 så den rundan van du €1 för att göra det enkelt.

POPULÄRA KATEGORIER

OM TAKETHERAKE.com

Välkommen till TakeTheRake, en komplett portal och guide på nätet där ambitiösa, inbitna fans av Poker levererar allt Du behöver veta om spelet Poker.
 
Här hittar Du Pokernyheter, smarta speltips för olika typer av Poker, fakta om alla kända pokerspelare & mycket mer.
TakeTheRake.com listar alla världens mest omtalade & bästa tourer, spännande event & kortrum för livepoker. Läs mer här.


Kommande Liveturneringar · Freerolls · Pokerrum & Recensioner