Speltips & trix för rookies & experter

Poker är ett kortspel som har funnits väldig länge, mycket längre än vad man kan ana och det finns goda anledningar till varför pokern är så populära som den var då och som den är nu. Pokerspel är inte bara att vinna pengar eller att umgås med vännerna. Det är ett strategifyllt spel även om man har tur med kortleken. Vi vill att du utvecklar dig som pokerspelare och vinner, därför listar vi de bästa tipsen för dig som är nybörjare, rookie och expert.

Bluffa inte för mycket

När det är dags för en omgång poker kommer du märka hur man ska spela sitt psykiska spel rätt för att nå fram, även om korten inte är Royal Flush. Poker handlar om att bluffa, men vårt första tips är att inte bluffa för mycket om du är nybörjare i spelet. Det är en långdragen myt att du måste bluffa för att vinna och om man ser i mästerskap märker man att det inte är lika många bluffar som man kan tänka sig.

Spela du poker online är det ännu viktigare att inte bluffa för mycket eller till en början inte bluffa alls. Spela dina kort rätt istället för att försöka lura dina motspelare. Om du ska lyckas med en bluff i kortspelet poker ska du lägga upp en taktik att göra det lite här och där, inte för mycket men i de rätta lägena. Det är en kunskap som kommer med erfarenhet och övning.

Poker online bluff spel

Känn till reglerna

För att lyckas med ditt pokerspel och dina kort är det viktigt att du känner till reglerna. Det är på så vis som du kan bygga upp en strategi som funkar och är lätt för dig. Det här är ett tips för dig som både är nybörjare och som är expert. Det finns nämligen flera olika spel och olika strategier inom poker som går att utvecklats hela tiden. En av de spännande ting med att spela poker online som i landbaserat kasino.

Ett hett tips till dig som är nybörjare på nya poker spel är att lära känna spelet innan du hoppar in i det. Då minimerar du risken för förlust och det blir dessutom roligare för att du vet exakt vad som sker inom spelbordet plus att du kan sätta dig in i din motspelares tankar. För att summera poker reglernas vikt i att vinna i poker eller nätpoker är att det inte finns någon chans att gå vinnande ur striden om markerna om du inte kan de grundläggande spelreglerna i poker.

Spela inte för många händer

Det är ett vanligt misstag, många gör det speciellt i början när du är en ny spelare men ibland kan även experter och rookies tappa besinningen. Ett traditionellt fel som man gör är att man inte väljer du ett händer under ett pokerspel som man faktiskt tror på. En vanlig tankefälla för många är att ”alla händer kan vinna” och när man har spelat poker länge kan man få lite vatten över huvudet. Det är inte fel att verkligen tro på sina kort men man kan vanligtvis vara försiktig vilka kort man kör hela vägen.

Spela poker marker för vinst

POPULÄRA KATEGORIER

OM TAKETHERAKE.com

Välkommen till TakeTheRake, en komplett portal och guide på nätet där ambitiösa, inbitna fans av Poker levererar allt Du behöver veta om spelet Poker.
 
Här hittar Du Pokernyheter, smarta speltips för olika typer av Poker, fakta om alla kända pokerspelare & mycket mer.
TakeTheRake.com listar alla världens mest omtalade & bästa tourer, spännande event & kortrum för livepoker. Läs mer här.


Kommande Liveturneringar · Freerolls · Pokerrum & Recensioner